Form 1 '12

ASALAMUALAIKUM
Muahahahaaa... Rindunya piqa saat-saat piqa tak matang ni...
Muka punyalah innocent beb..

pakai spek, tengah2 tu piqa

Huuuhhuuu... Dulu time form 1 tak pernah terlepas dengar perkataan 'baru form 1, baru form 1' hushh..
Frust kot dengar, tak penat ke cakap...

Perangai piqa time form 1 dengan sekarang amatlah berbeza!!!
Kalau tak percaya tanya kawan piqa yang sama sekolah dengan piqa, Sarah ke..
Sebab time form 1 piqa culture shock 
perangai ya Allah, haremmm...
suka menjerit lah... apa lahh..
tapi tak pernah mendajal lahhh...

bangunan kitorang selalu orang blame, complaint.. bising..
Maklumlah kitorang tinggal satu form je kat bangunan tu... 
form 5 satu bangunan.. form 2,3,4 satu bangunan,

Time form 1, first time tau pasal histeria...
tu pon bila ada kawan sekelas piqa kena...
namanya hajar, dah pindah sekolah..

tapi bukan satu dorm dengan piqa..

Haaa... lupa nak cakap time form 1, awal2 masuk piqa bukan jenis yang suka menegur orang..
first time orang tegur piqa, Aimi.. budak dorm piqa tapi tak sekatil ...

tapi bila masuk tengah tengah bulan... piqa jadi talkative gile..
pelikkan.. so, these are the photos that shows or immatured face

we are who we are 
time farewell party cikgu hafizah


ayu seperti pengantin


immatured face

love

what are they thinking??

perangai piqa yang tak semenggah, tengah berlari^^

diorang kata piqa pakai baju pengantin, kasut stilleto



2 comments:

  1. well zaman f1,tapi kami berlawanan ,memang sangat pendiam time f1 hahaha Harap2 tahun depan kami naik f5 tak besar kepala..lolololol

    ReplyDelete
  2. well, just time form one.. sekarang perangai matang lahhh ^^

    ReplyDelete

thank you for you comment^^

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚