ALHAMDULILLAH

Assalamualaikum...
Okeylah, piqa dah janjikan piqa akan update pasal result PT3 piqa kan..
So, piqa nak kotakan janji piqa..
Tadi piqa dm dengan kawan piqa, and diaorang kata nak update pasal PT3 diorang..
So, kitorang sepakat malam ni nak buat entry nya..

Okeylah, stop mumbling and get to the point.
Okeylah....

Alhamdulillah result dah keluar harini..
Sekolah piqa yang straight A, dua orang je..
tu pun sebab dia memang extremely pandai..
Dua-dua perempuan :3

Okey, result:

  • 11A [ 2 orang perempuan ] *tak mahu bagi nama penuh
    • Qistina
    • Hani
  • 10A [ 3 orang; 2 perempuan 1 lelaki ]
    • Aslina
    • Piqa*me
    • Azib
Tujelah result yang piqa tahu..

Pastu, piqa amek result lambat, so tak jumpa ramai kawan sangat..
Rindu kot.. Nak jumpa..

Sepatutnya piqa dapat jumpa cassmates piqa tapi lambat sejam punya pasal..
Adoi,... Dah lah time tu ingat nak share carrot cake with cheese for the toping..
tak pelah harini mereka-mereka tiada rezeki..

Sekolah piqa amek subjek barab sebagai subjek tambahan sebab tu result kitorang ada 11 subjek..

Piqa harap sangat dapat amek aliran sains tulen, kat Intergom/ Sepintar / Jempol..
in sya Allah kalau ada rezeki...
Yang ni satu piqa nak cakap..
Bukan nak berlagak-riak-takbur or so what ever..
Tapi tadi piqa buat sujud syukur sebagai rasa kesyukuran diberikan kepada piqa..
Dibabkan Dia, Allah, piqa mampu mencapai kejayaan seperti ini..
Alhamdulillah..

Pastu tadi piqa ada terbaca satu komen, blogger tu kata
'piqa jangan lupa sujud syukur ya'..
Mmm... Sememangnya piqa takkan pernah terlupa sujud syukur..

Tapi piqa tak tanya lagi result mentee-mentee piqa amacam..
kalau mentee math, alhamdulillah ..
mentee piqa semuanya meningkat mendadak..
atas tunjuk ajar guru math kitorang yang tersayang...

Tapi kalau mentee barab tak tahulah....
piqa terlupa nak tanya diorang pasal result barab..

Tapi in sya Allah, usaha mereka Allah akan bagi ganjaran yang setrimpal..
walaupun bukan sekarang, tapi siapa tahu kelak..

If Allah didn't give it know, maybe someday He gives you the totally daebak..
who knows...

The Only and the Best Planner is Him..
Subhanallah..
Praised to Allah for what He gives and what He takes..

Okeylah, night..
piqa nak update entry novel..
chaiyok piqa....
piqa tetap update entry ni walaupun tangan piqa sekarang ni tengah kebas, sakit!

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. tahniah piqa - semoga terus cemerlang di masa mendatang! All the best & gud luck =)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

thank you for you comment^^

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚