MummyAyu's Giveaway *tamat

Image result for giveaway
Assalamualaikum.. Salam dari piqa di bulan March^^
Piqa baru je terbaca entry dari someone's blog about this giveaway.
Memang interesting sebab hadiahnya tak pernah lagi la piqa nampak .


It is Pasport Holder. Masya Allah seriously cantek and comel..Macam ni^^^^
Teringin piqa nak satu,
Kalau piqa menang, teringin sangat nak pasport cover warna Light Coral ataupun Khaki.
Saje je, sorry too demanding..
Kalaulah piqa menang, memang alhamdulillah. tapi kalau tak pon mungkin tak de rezeki...
Tapi hope menang lah...
Kalau tak menang, boleh tak piqa nak tau dekat mana mummy ayu order... teringin satu^^

Okeylah, good luck guys yang join.. Pray for me too....

Cepat-cepat join, due 8 March^^

Any information required, do click the banner above.
I have backlinked it..
Hwaiting^^

8 comments:

  1. goodluck! In Shaa Allah nanti elsa join tau :)

    ReplyDelete
  2. good luck..
    yuk pun join gak giveaway nie
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2017/03/mummyayus-giveaway.html
    btw yuk dah follow blog awk..klau sudi boleh lar follow blog yuk balik..:)

    ReplyDelete
  3. tq dear sbb join & good luck!!

    ReplyDelete
  4. tq dear sbb sudi join & good luck!!

    ReplyDelete
  5. selamat malam , singgah dari segmen mummy ayu . hehe . goodluck tau !

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/03/mummyayus-giveaway.html

    ReplyDelete

thank you for you comment^^

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚