MummyAyu's Giveaway *tamat

Image result for giveaway
Assalamualaikum.. Salam dari piqa di bulan March^^
Piqa baru je terbaca entry dari someone's blog about this giveaway.
Memang interesting sebab hadiahnya tak pernah lagi la piqa nampak .


It is Pasport Holder. Masya Allah seriously cantek and comel..Macam ni^^^^
Teringin piqa nak satu,
Kalau piqa menang, teringin sangat nak pasport cover warna Light Coral ataupun Khaki.
Saje je, sorry too demanding..
Kalaulah piqa menang, memang alhamdulillah. tapi kalau tak pon mungkin tak de rezeki...
Tapi hope menang lah...
Kalau tak menang, boleh tak piqa nak tau dekat mana mummy ayu order... teringin satu^^

Okeylah, good luck guys yang join.. Pray for me too....

Cepat-cepat join, due 8 March^^

Any information required, do click the banner above.
I have backlinked it..
Hwaiting^^

8 comments:

Shaidatul Aireen said...

goodluck! In Shaa Allah nanti elsa join tau :)

yuk said...

good luck..
yuk pun join gak giveaway nie
http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2017/03/mummyayus-giveaway.html
btw yuk dah follow blog awk..klau sudi boleh lar follow blog yuk balik..:)

Shaidatul Aireen said...

goodluck! :*

Fatin Diana said...

good luck!

mummy_ayu said...

tq dear sbb join & good luck!!

mummy_ayu said...

tq dear sbb sudi join & good luck!!

Shaidatul Aireen said...

goodluck sis!

Zafirah Nazri said...

selamat malam , singgah dari segmen mummy ayu . hehe . goodluck tau !

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/03/mummyayus-giveaway.html

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚