PENGHUJUNG RAMADHAN

Assalamualaikum 
Masya Allah, apa khabar teman2
Piqa alhamdulillah sihat sahaja. Dah lama piqa tak update blog kan, almost two months roughly.
Almaklumlah, ragu2 dengan pemilihan universiti untuk sambung foundation nanti..
As you all know, piqa dapat offer dari UNITEN, CFS IIUM & UTP.
At first, piqa pilih UIA, well dekat dengan rumah ann.. Pastu decide UTP lah... Crucial reason why i decided to change at the eleventh hour  eceh sebab ; course piqa dapat at IIUM is bioscience and when continuing degree, kene either amek biotech or apatah.. So this course is out of my interest 
Therefore piqa insya Allah sambung kat UTP, course chemical engineering  Sesiapa blogger or reader yang baca entry ni and ada kawan yang nak masuk UTP with the same course or not, infor lah kat piqa... Piqa nak buat kawan..
Kita berada di penghujung ramadhan, ada sesetengah kata dah lepas malam Lailatul qadr tai kuasa Allah, mungkin masih ada lagi peluang untuk kita mengejar malam lailatul qadr. Jangan berhenti usaha...
Nak tau tak, if piqa berjaya puasa full this Ramadhan, piqa nazar nak puasa satu hari insya Allah.
Nanti piqa buat entry ye.. Malam takbir ke atau seminggu after raya piqa update..
FYI, piqa happy sangat ada blouses muslimah that are comfy and beautiful 
From padini yelah masuk H&M and UNIQLO, semua baju cam tak cukup besar.. Agak exactly paras sama 
So, baju2 tu jadi baju raya and baju time kuliah..
Jía yōu piqa in the University's life. FYI again, piqa masuk uni in july
Entry terbaru would be in the other blog...
Piqa nak balance kan entries in blog.


No comments:

Post a Comment

thank you for you comment^^

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚