Turn Down

Assalamualaikum and hi..
Good evening.
Hmmm, semua dah baca entry piqa sebelum ni kan.
Ok apa resultnya.
Apa piqa akan buat..
Well piqa dah type sms nak pass kat pihak Taylor's.
So, tinggal nak tekan send jelah..
So conclusionnya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Piqa nak turn down their offer.
Bukannya piqa tak bersyukur tapi masalahnya, Taylor's private uni.
And piqa bukannya datang dari keluarga anak Dato', Tan Sri, Puan Sri, Tengku, Tuanku, anak Pilot, anak Raja, or even anak PM sekalipon..
Piqa hanyalah anak retired engineer and housewife, so house income tak delah sehari sekali 50$ bagi belanja..
Tak.. piqa sekadar cemtu cemtu je..

Ni pon time piqa dkt Kusiss piqa dapat biasiswa apa tah..
So, setiap bulan takat masuk RM 70 la.
pastu bia pindah TGB terus tak de dah...

So, memang piqa rasa piqa tekad nak masuk private ke apa uni kalau ada Scholarship.
So, kira nya piqa takkan sambung sixth form kat Taylor's.
Piqa harap hati piqa tenang bila dah send tu.
Bye nak tekan send :)
Doakan piqa yang terbaik, insyaAllah.
Sekarang tengah process mohon scholarship.

Assalamualaikum.

1 comment:

thank you for you comment^^

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚