Happy Belated Birthday to me

Assalamualaikum blogger-blogger and reader-reader sekalian..

Hye, semalam birthday piqa.
Alhamdulillah Allah still bagi piqa peluang untuk bernafas dan bernyawa di bumiNya ini..

Well, piqa rasa bertuah sebab abang angkat piqa( takdelah angkat sangat just nama bapa sama ), and dua bestfriends piqa buat appreciation posts kat insta.
Sorang curi gambar dari fb( katanya nak amek gambar time kecik tapi seksi sangat ), sorang lagi amek gambar time piqa 13 tahun (wedding kakak piqa) and lagi sorang gambar dari phone dia (gambar time piqa ada kelas admath)..
Heh, mentang-mentang lah piqa bukan jenis yang pandai tangkap gambar sume tu terus dia amek kesempatan time tu tangkap gambar sama.

Meh piqa share gmbr nye..

Saya sayang korang..
Thanks for being my friends.
Thanks for sharing and spending our moments together ,
Thank you for everything.

pokcik nama firdaus


makcik bernama fakhira

kakak bernama maisarah

wishes from my friends



Sesapa yang nak follow piqa kat ig dipersilakan, insyaAllah kalau bukan nak buat bende pepelik

this one is from my bestfriend lagi sorang..

tak ramai followers dari twitter pon sebab yang old one dah kena hacked, hoping this one wont

Yang ni ada orang hantar, pasal APII Open Day, APU 15-22 Jan kalau  tak silap, sesapa nak tau lebih lanjut boleh contact piqa.
Yang ni open day for sesapa yang akan jadi siswa siswi.

Jangan kesah pasal ni phone apa, ni phone asrama yaaa...


Bye, assalamualaikum ..
Till we meet again.


3 comments:

  1. Sanah helwah piqa. Sama tarikh dgn adik kak ana. Kak ana doakn smg pika berjaya di dunia dan akhirat. InsyaAllah. Amin.

    ReplyDelete
  2. terima kasih kak Ana Suhana..

    hehe sorry tak berapa nak mahir bende2 ni..
    Insya Allah terima kasih

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday piqa. Semoga murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan dunia akhirat. aminn =)

    ReplyDelete

thank you for you comment^^

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚