R.A.M.A.D.H.A.N

Assalamualaikum guys
This maybe my last entry before going back to hostel..
Okey, maybe not sbb entry last piqa cakap haritu lah apa lah..
Kannnn

So, just nak share information..

Do you know that i am going to spend my whole ramadhan this year without my best friends, Maisarah and Athirah..
I don't know if they still remember me but i do remember them...
I am hoping that they won't forget me..
Like i'm saying ..
Friendship are like shadow..

So, piqa dapat tau double last week diorang ajak ex-kusissian datang kusiss for Hari Guru.
But then for your information, TGB tak balik lagi..
Kitorang balik hari Khamis sbb ada lah yang tergedik nak buat perjumpaan muafakat hari jumaat.
Dalam planner kata kitorang balik awal..
Gila tul..

Tak pelah..
Pastu piqa terbaca adalah blog someone tu kan..
Piqa agak terasa macam apa yang dia terasa..
Which is, they felt like strangers when went to HAGU at kusiss...

Why, sebab diorang invite ex-kusissian which is their batchmate but then tetiba time taking photos, diorang just kat tepi tengok..
And diorang rasa macam oh, their my batchmate..

So, diorang tu sape ??
EX-BATCHMATE..

Woooww guys, that aren't funny..
Terasa wei...
Setakat ni piqa tak dapat nak pergi kusiss lagi and piqa perlu cari sijil PAJSK piqa yang dah hilang..
Which is sepatutnya ada kat pentadbiran tapi diorang kata tak de..
And it really burns my heart....
Weyy tau tak tu sijil sebenar which is just sehelai kertas biasa yang aku tak terasa nak pegang pun..
Okay..
Takpelah..
Perlu ke piqa risau ????
Yes sebab cg kata karang markah kosong untuk markah Co-Q form 1-3...
So, sesiapa yang terjumpa kertas piqa please, i',m begging you ..
Give it to me..
Sian piqa yang irresponsible ni..

Back to the topik , piqa harap sangat dapat berbuka puasa dengan nenek-nenek kat kusiss akhir bulan ni...
Harap sangat dapat..
Please lah... teringin sangat..
Kalau ada kesempatan piqa try lah..

Okaylah, piqa tak mandi lagi ni..
Sibuk buat homework pastu online pastu nak gi mandiiiiii

Bye.

Assalamualaikum.







No comments:

Post a Comment

thank you for you comment^^

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚