Events for girls di maktab piqa :)

Assalamualaikum!!!!!!!!!
Hi hi... Welcome to blog piqa yang berhabik tak henti henti..
Selagi piqa belum habis study blog ni mesti akan ada lopong-lopong bulan tak de entry...
So, piqa nak tebus ..

Harini piqa nak share  experiences piqa yang sekadar tangkap gambar itu ini...
Kat maktab mesti akan ada even for releasing tensions lah kononnya...
tapi lagi tensioon adalah sbb kena cari baju untuk theme setiap event tu...
Tapi kira baguslah..
Train us to prepare everytime a formal event or informal event..

So, first event yang kitorang form 4 joined ialah TGB Showoff, then Ladies night, then Malam Puteri kalau tak silap and tak ingat dh ..
Yang pasti setiap baju yg piqa prepare tak delah ikut  theme sangat sbb piqa mmg jenis yang tak suka join event macam tu..
Kalau join pun mmg ada baju khasnya..

Yang tak de gambar adalah untuk event English Night, piqa elak dari bergambar ..
Ntahlah maybe sbb tak suka selfie kot..

Kalau ada gambar pon sbb ada orang ajak..
Pujuk sume tu...

Paling piqa suka setiap kali ada event ada satu group yang best lah kiranya..
Kumpulan tu namanya K pop celops..
Form 5 punya group ..
Diaorang nari lah nyanyilah...

and best thing is NO BOYS!!!
Walaupun diorang kata bosan takde laki...
tapi bagi piqa tak de laki setiap kali event tersangatlah best sbb korang bebas nak pakai apa2 jenis baju sekalipun ...
Asalkan tutup aurat..
So these are my photos yang piqa tak sempat nak edit sgt...

TGB Showoff





Malam Puteri


Okey, bye Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment

thank you for you comment^^

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚