Imtihan

Tup-tup... tup tup...
It is almost the end of 2015 kan????????
Well, the most exciting moment that we, students, waiting for are holidays!!!!!!!!!!   *tepuk tangan...wohooooo

Eceh.. Memang kita dah nak habis sekolah untuk sesi 2015 semester 2...
But kita still ada tanggungjawab kita selagi belum tepat 20 November 2015...
Which is belajar!! * ' semua berhuhuhuhuhuhhu '

Sape tak tahu yang setiap tahun mesti ada end year examination kan...
So apa tunggu lagi..
Mari kita panaskan enjin pemikiran kita, biar semua gear dalam otak dapat panaskan diri dapat proses apa yang korang sume nak hafal termasuklah piqa sekali...

Bukan korang je yang kena belajar, piqa pon kena belajar sebab sekarang piqa study kat one of unexpected school yang piqa dapat and piqa kena berusaha lebih sebab kat situ banyak tersangatlah persaingan...

Man jadda wa jada

Tipu kalau korang kata tak pernah dengar peribahasa arab ni sebab peribahasa nilah yang sering meniti dibibir-bibir para orang Arab...
Bahkan perkataan tu menjadi pembakar semangat diri mereka untuk terus berjaya kerana Allah telah kata sesiapa yang berusaha dia yang berjaya..

So let's study and maybe piqa akan try harder untuk update lagi banyak entry sebab dah berapa lama piqa tak update entry baru kan... So bye bye ....

Selamat mencapai 9A, 11A untuk para PT3 and SPM candidates and also myself...

Assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment

thank you for you comment^^

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚