Blog berhabuk...

Assalamualaikummm...
Dh lama nak update blog tapi terkandas..
Sebenarnya piqa tak update blig sbb laptop buat hal so nak update entry ngan gambar susah...
So only words probably that i can give to youu...
Skarang dpn tv tgk 13 going on 30...
Okeylaaa...
Memandangkan dh berhabuk blog ni piqa cite jela apa yg berlaku semalam.. for piqa tgb tak de apa nak diceritakan.. esok baru piqa cite what happened in tgb kat blog piqa yg lagi satu okeyy...
Okey.. cite nya camni semalam piqa balik lipis tinggal kat hotel tak seberapa laaa... tak pe.. asal ada air cond boleh laa..
Lipia tu kuala lipis tau... balik sana sbb hari ahad (harini) ada aqiqah anak angah..
Okey cite semalam malam kitorang enjoy tgk movie kat ruang tamu... pukul berapa tah ada cite the maze runner.. yeah piqa tak pernah tgk lagi..
So piqa tgklah. And piqa tetiba ann tertarik dgn sorang actor tu.. rasanya srjak dia berlakon nanny mcphee punya cite sampai sekarang..
Tapi piqa baru tgk dua cite yang dia berlakon...
And seriusly piqa asyik tersenyum tgk fia berlakon sbb smart sgttttt!!!!!!
Eceh cehh... acah acah je kan piqa ni...
Tapi sampqi sekarang piqa tgh type entry ponnn piqa tersenyum ingatkan nya...
Okeylah.. entry ni tah pape sikit... esok piqa update lagi ehhh... homework tak siap esok balik tgb ♥♥♥
Ni gambar yg piqa cilok dari twitter... tapi satu jela piqa mampu bagi sbb time tu piqa tak de...
rindu

moment kita

No comments:

Post a Comment

thank you for you comment^^

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚