UKKM MRSM 25/11

hmmm.. tadi piqa pergi buat UKKM kat MRSM Alor Gajah..
ala ala temu duga..
ada 4 soalan kat situ, English, Science, Mathematic dan keperibadian...
english dia rasa cam nak melompat sebab seronok membaca..
banyak fakta dpt..
tadi english ada 2 sumarry pasal pengalaman.. satu lagi summary pasal fakta Aurora..
ada 15 soalan..
in sha Allah boleh jawab..
sangat sangat mengharapkan..
okey.. ni ialah kronologi time piqa kat sana..
1pm: pi makan dekat ngan surau
1.30 pm:habis makan, pergi solat
1.55pm: bergegas pergi ke tempat ujian (yang sepatutnya dtg 15 minit awal)
1.57 pm:jejak masuk bilik komputer 1, meja pertam
              dh lah orang pertama, tapi datang lambat... waduhhh..
1.59 pm: nak enter masuk nama(type komputer) terketar- ketar tangan sebab kalau piqa gelabah mesti tangan rasa terketar-ketar :3
              jawab soalan yang memenatkan sebelum rehat time pukul 3.17 pm
3.30 pm : masuk balik sambung jawab soalan math sampai pukul 5 pm..
fuhhhh...selama beberapa jam memerah otak..
lega dh keluar dari situ sbb berapa jam hadap komputer utk perah otak..
so.. piqa harap sangat keputusan nya meberangsangkan...
nak sangat pindah ke sekolah baru..
so, wish me luck and i'll pray for you too....
aahhhh... lupa nak cakap..
hehe.. piqa..
..
..
...
..
..
..
tadi duduk..
...
...
...
...
...
...
 dikelilingi laki ..
..
...
pastu pakai uniform sekolah piqa, tudung labuh annn..
nasib ada dalam 6 orang pakai tudung labuh gak..
..
..
...
So, that's all for this time..
good night

2 comments:

  1. hoho .. tiktan 3 eh .. insyaallah boleh ... result pt3 dah keluar ke ? pilih MRSM mana ?

    meh jemput datang blog akak, join GA :)
    http://aniesaahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. 21/21 dec ni baru keluar kak..
    pilih TGB, hoping sgt dapat..
    kalau dpt rezeki mau piqa sujud syukur

    ReplyDelete

thank you for you comment^^

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚