updating...

wuuhuu... dh dalam 3 minggu piqa freedom after PT3..
totally stress..
meehh piqa citer, pasal seminggu sebelum PT3...
  • first day: demam panas, dazed <totally> , selesema
  • hari kedua: still demam tapi tak pening
  • banyak sangat dugaan samapi tak teringat
huhu.. kalau nak tau batch piqa highschool 1216 sangat banyak dugaan yang kami lalu terutamanya sekolah piqa <yeke>


dugaan awal tahun
  • pergi PWTC : dikatakan kitorang fly <what the heck??? >
  • ditahan di perhimpunan and terpaksa cangkung macam pesalah and penagih dadah
  • walaupun dikatakan fly, tapi guru pengiring kitorang sokong kitorang; tak perlulah tau kenapa dikatakan fly eh..
  • eventhough, others teachers' thought are like the headmistress, kitorang tetap enjoy trip kat PWTC tu sebab syok!!

dugaan pertengahan tahun
  • batch 1216 baru tau format PT3 at the end of June, nak masuk bulan Julai..
  • padahal exam 13 Oktober 2014
  • so, sorry to all teachers if our result jatuh..
  • tapi piqa still wish batch 1216 still dapat gempakkan exam format baru ni < eventhough banyak HOTS and KBAT >
dugaan akhir tahun
  • PascaPT3 sekolah piqa takleh ada aktiviti luar skolah <bosan>
  • tapi tetap enjoy < nanti piqa update gambar>
  • tapi trip batch tahun depan dah tak de <ni sume headmistress piqa punya pasal>
  • tapi, even yang tak pernah dibuat F3 kitorang bakal buat <iaitu BBQ>
  • yummyyyy; sedapnya
dugaan bulan disember 2014
  • result PT3 bakal keluar
  • 142 calon PT3 sekolah piqa bakal terima result tersebut
  • in sya Allah 142 9A amin
  • ya Allah, kau berikanlah kejayaan kepada Afiqah Binti Zamri, calon angka giliran PT3; BC045K131 mendapat 9A dalam PT3 dan band 6 bagi PBS~amin~

hehe.. that's all for today..luppa nak cakap <bukan nak riak tapi> piqa test IQ and dapat result dekat above average; kira bagus lah..



No comments:

Post a Comment

thank you for you comment^^

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚